NAP Lab verzwaringsdeken

Met veel plezier ontving ik een paar weken geleden een berichtje van @thenaplab of ik de NAP Lab verzwaringsdeken wilde uitproberen. Oké: ik was nieuwsgierig. Ruim een half jaar geleden heb ik zelf de NAPPI gebreide verzwaringsdeken al aangeschaft, die ik met veel plezier als deken op de bank gebruik om lekker te ontspannen.

Terug naar de NAP Lab verzwaringsdeken. Volgens The NAP Lab zou deze verzwaringsdeken je een gevoel van ontspanning en veiligheid moeten bieden, vergelijkbaar met een zachte omhelzing. Daarnaast hebben studies aangetoond dat het gewicht de productie van stresshormonen kan verminderen en het je slaap verbetert. 

Waarom ik nieuwsgierig was? Ik ben lange tijd een slechte én onrustige slaper geweest en heb dat nog steeds met enige regelmaat last van. Zal de NAP Lab verzwaringsdeken mij dezelfde ontspanning brengen die ik ervaar bij de NAPPI gebreide verzwaringsdeken? Én zal het vooral ook mijn nachtrust doen verbeteren? 

De afgelopen 2/3 weken heb ik de deken mogen uitproberen en het lijkt erop dat ik iets rustiger slaap. Nu zal ik eerlijk aangeven dan ik momenteel ook wel in een periode zit waar ik sowieso wat vermoeider ben. Ik lijk in het algemeen wat meer slaap nodig te hebben. Feit: Ik probeer daar iets meer aan toe te geven en dat lukt iets beter sinds ik de verzwaringsdeken gebruik. Daarbij durf ik met overtuiging te zeggen dat ik ontspannender in bed lig door de deken.

Ben je nieuwsgierig? Bezoek de website van: The NAP Lab.

PS: Leuk om te weten: NAP Lab heeft een nieuwe collectie koele slaapproducten, speciaal voor tijdens warme dagen en nachten en momenteel is er uitverkoop op verzwaringsdekens tot 40%. Wil je die dus uitproberen, doe er dan nu je voordeel mee! 

Mocht je verder eventueel vragen hebben, vraag ze gerust. Wellicht heb ik er een antwoord op. 

Liefs Daphne

Plaats een reactie

Site gebouwd met WordPress.com.